Samen met Praktijk de Wormer

Praktijk de Wormer dreigde met sluiting door problemen met huisvesting en personeelstekort.

Dit had betekent dat de 3000 patiënten van praktijk de Wormer geen huisarts zou hebben. Dit heeft praktijkhouder Nguyen weten te voorkomen door de overname van deze praktijk.

In korte tijd zijn wij een grote praktijk geworden. Daarom vragen wij aan alle patiënten ons te helpen, door ons wat te ontlasten.

Dit kunt u als volgt doen:

Maak zoveel mogelijk gebruik Thuisarts.nl. Deze is ontwikkeld door huisartsen. Voor veel klachten is het niet nodig de huisarts te bellen. Bij Thuisarts.nl staan goede adviezen.

Houd u zich goed aan onze praktijkregels, dit zal de bereikbaarheid van onze praktijk bevorderen; Zoals Telefonisch afspraken maken tussen 08:00-11:30 uur en niet aan de balie! Heeft u andere vragen,, bel dan tussen 13:30-15:30 uur of stel deze online (e-consult).

Maak gebruik van de online platform MijnGezondheid.net. Hier kunt u 24/7 terecht voor al uw zorgvragen; Afspraken inplannen en vragen stellen (e-consult).

Let op ………

Wij verwijderen MijnGezondheid.net afspraken in de volgende gevallen:

1.Als het consult niet binnen 10 minuten kan (gesprek of lichamelijk onderzoek).

2. Als de hulpvraag niet duidelijk is

3. Als u meerdere consulten boekt.

Verder werken wij samen met apotheken. Al uw herhaalmedicatie gaat verlopen via de herhaalservice van de apotheek waar u bent ingeschreven.

Bedankt voor jullie medewerking!

Praktijkhouder Q.L. Nguyen