Kan ik mij inschrijven in de praktijk?
De huisartsenpraktijk is een drukke praktijk en willen de kwaliteit van zorg voor elke patiënt waarborgen. Wij hanteren daarom een maximum aan aantal patiënten, waardoor het niet altijd mogelijk is om u in te laten schrijven.

Is er een wachtlijst?
U kunt altijd een inschrijfformulier ophalen bij de praktijkassistente en deze goed leesbaar invullen. Dit betekent niet dat u bent ingeschreven. U hoort binnen 6 weken per mail of u bent ingeschreven.

Welke mensen hebben voorrang bij de inschrijving?
Patiënten welke behoren tot één huishouden met een ingeschreven patiënt van onze praktijk hebben voorrang.

Hoe weet ik dat ik ben ingeschreven?
Per mail krijgt u binnen 4 weken de bevestiging of u bent ingeschreven. Zorg er dus voor dat uw emailadres én BSN nummer goed leesbaar zijn. Niet leesbaar is niet ingeschreven.
Kan ik contact opnemen met de praktijk hoe het met mijn inschrijving staat?

Het heeft geen zin de praktijk te bellen en/of te mailen hoe het staat met uw inschrijving.

Hoe lang duurt het voordat ik krijg te horen of ik wél of niet ben ingeschreven?
U hoort binnen 4 weken per mail of u bent ingeschreven. Hoort u niks dan kunt u er vanuit gaan dat u niet bent ingeschreven.

Hoor ik de reden waarom ik niet ben ingeschreven?

Nee, wij nemen geen contact op dat u niet ben ingeschreven. U kunt er dan vanuit gaan dat de reden is dat we ons bevinden aan het maximale aantal patiënten in de praktijk.

Ik kan geen huisarts krijgen in deze regio, wat moet ik doen?
Als u van meerdere huisartsen te horen krijgt dat zij u niet kunnen aannemen als patiënt, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Deze heeft een speciale afdeling voor zorgbemiddeling en kan u helpen met het vinden van een nieuwe huisarts.

UITSCHRIJVEN ALS PATIENT

Moet ik het doorgeven aan de praktijk dat ik mij wil laten uitschrijven? Het is prettig als u de praktijk op de hoogte stelt dat u van huisarts gaat veranderen of gaat verhuizen. U hoeft voor de rest niks te doen.

Hoe komen mijn medische gegevens bij mijn nieuwe huisarts?
Als u zich inschrijft bij uw nieuwe huisarts krijgen wij automatisch een elektronisch verzoek voor het uitwisselen van uw medisch gegevens. Uiteraard gaat deze elektronische uitwisseling veilig volgens de AVG richtlijnen.

Ik ga naar het buitenland, hoe krijg ik mijn medische dossier? Schriftelijk of per mail poh@praktijk-nguyen.nl kunt u het verzoek voor uw medisch dossier in dienen.