Zomervakantie 2016

Geachte patiënten,
Graag uw aandacht voor de volgende punten:
•    In de zomerperiode van 05 augustus t/m 26 augustus 2016 is de telefonische bereikbaarheid van de praktijk beperkt. Van 8h00-12h00 iedere dag, behalve de woensdag van 8h00-13h00, is de praktijk via de gewone lijn bereikbaar. Na 12h00 is de praktijk alleen via de spoedlijn bereikbaar en de assistente is in de middaguren niet aanwezig.
•    De spoedlijn is alleen bedoeld voor echt dringende medische vragen, die niet tot de volgende dag kunnen  wachten, en voor levensbedreigende situaties, zoals: vermoeden van  hartinfarct, acuut benauwd, etc. Graag dit nummer niet gebruiken als er geen reden van spoed is.
•    De huisartsenpost is nu verhuisd naar de SEH van het Spaarne ziekenhuis en het telefoonnummer is ook veranderd. Het nieuwe nummer van de huisartsenpost is: 023-2242322. Het oude nummer gaat vervallen.
•    Sinds 01-05-2016 hebben wij een nieuwe doktersassistente, mevrouw Antonnette Woolthuis. Zij is al lange tijd werkzaam als doktersassistente in een andere locatie. Zij vervangt mevrouw Melisa Sumer en mevrouw Avan Sofi. Ik hoop dat u gauw aan haar zult wennen.
•    Mocht u een nieuw telefoonnummer hebben, wilt u dan checken of dat wel bij ons bekend is. Het kan nodig zijn, dat wij u in sommige gevallen direct kunnen bereiken.
We wensen u een goede en fijne zomervakantie toe!
Met vriendelijke groeten,
Luat Nguyen, huisarts      _HTD0780'

_HTD2987'