Kerst en Oud en Nieuw 2019

Het jaar 2019 is bijna voorbij.

Helaas is de decembermaand niet voor iedereen een fijne en gelukkige maand. Sommigen moesten afscheid van een dierbare nemen, anderen zijn mantelzorger voor hun kwetsbare naaste. Er zijn veel verschillende situaties waarin mensen grote zorgen kunnen hebben. Laten we ook de mens niet vergeten die zich juist in deze tijd eenzaam voelt.

De tijd rond Kerst en Oud en Nieuw wordt vaak in familiekring doorgebracht. Een goede en warme relatie, in welke vorm dan ook, is belangrijk.Ik denk dat we daar als mensen met elkaar aan moeten werken.

Ik wil u namens alle medewerkers in de praktijk fijne kerstdagen en een gezond jaar 2020 wensen. Houd er rekening mee dat wij, en ook de apotheken, rond alle feestdagen eerder sluiten dan normaal.

Met vriendelijke groeten,

Uw huisarts,

Luat Nguyen