Voorlichtingsavond suikerziekte (anderstalige).

Beste patiënt,

Bij deze willen wij u graag uitnodigen voor een voorlichtingsavond over suikerziekte. Dit willen wij doen omdat we hebben gemerkt dat informatie met betrekking tot suikerziekte onvoldoende wordt begrepen in verband met taalbarrière. Dit kan gevolgen hebben voor het beloop van de ziekte. Om de kans op complicaties zo klein mogelijk te houden, is het van belang dat u de juiste kennis heeft over de omgang met uw ziekte. Dit willen wij doen met behulp van een arts in opleiding. Deze zal informatie over suikerziekte in uw eigen taal verstrekken. Zij zal hierbij ook ingaan op specifieke situaties zoals hoe om te gaan met suikerziekte tijdens de ramadan. Daarnaast zal ook gelegenheid zijn om specifieke vragen te stellen met betrekking tot suikerziekte.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op donderdag 3 december 2015. De voorlichtingsavond zal plaatsvinden in onze huisartsenpraktijk van 18:00 tot 20:00 uur.

Graag willen wij u verzoeken om uw deelname kenbaar te maken bij onze assistente (023-555 4468) zodat wij rekening kunnen houden met het aantal aanmeldingen, dit in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Met vriendelijke groet,

Huisartsenpraktijk Nguyen

 

 

الســلام عليــكم ورحمـة اللـــه وبركــته،

نود أن ندعوكم لحضور أمسية عن مرض السُّكري. لاحظنا في مصحَّتنا ان المعلومات المتعلِّقة بمرض السُّكري غير مفهومة بسبب عائق اللُّغة. وهذا يمكن ان يؤثِّر في مسار المرض.لتقليل فرص حدوث مضاعفات على قدر الإمكان وعلى المدى الطويل من المهم ان تكون لديك المعلومات الصَّحيحة حول التَّعامل مع مرضَك. في هذا الصَّدد وبمساعدة طبيبة متدرِّبة سنوفَّر في هذه الأمسية معلومات عن مرض السُّكري باللغة العربية. وسوف نطرح ايضاً مواضيع محددة مثل التعامل مع مرض السُّكري في شهر رمضان. وأيضاًّ سوف تكون لكم الفرصة لطرح الأسئلة

نأمل أن نرحب بكم في مصحَّتنا يوم الخميس 3 دسمبر2015 على السَّاعة السادسة مساءً الى السَّاعة الثَّامنة مساءً

ولمن يهمه آلآمر، أن يتصل برقم عيادة آلطبيب 023 555 4468 . و يسجل إسمه ، كي يتسنى

لآلطبيب معرفة عدد آلمشاركين ، وشكرا

 

وتقبلوا فائق إحتراماتنا

Huisartsenpraktijk Nguyen

 

_HTD9504