Weer in lock-down….

Hoofddorp, 19 december 2021.

Geachte patiënten,

Helaas is ons land onverwacht snel weer in lock-down gegaan.
Gezien de snelle toename van de besmettingen, ook in de landen om ons heen, was dit te verwachten. Het is voor niemand leuk, maar wel noodzakelijk!
In deze moeilijke tijd moeten we rekening houden met elkaar en proberen onze maatschappij leefbaar te houden. Niemand kiest voor deze narigheid.

Om besmetting, vooral nu met de Omikron-variant, te voorkomen vragen we u nogmaals nadrukkelijk om u aan de uitgevaardigde regels te houden zo lang de lock-down van kracht is en aan de regels t.a.v. onze praktijk.

– Loop niet zomaar de praktijk in als u geen afspraak heeft gemaakt of op een andere manier contact met ons hebt gehad. Als u hulp nodig heeft, even opbellen.
– Gaat u niet aan de balie staan en daar vragen stellen. De assistente kan u niet te woord staan. U  kunt alles regelen via e-mail, MGn (mijngezondheid website), of opbellen.

– Als er echt hulp nodig is wordt u zeker geholpen, geen zorgen hierover.
– Als u op afspraak komt, kom alleen als dat kan. Begeleiding uitsluitend als alleen komen niet mogelijk is. En met een mondmasker op!
– Verwijsbrieven ontvangt u per mail. Controleer of uw mailadres bij ons klopt, evenals uw mobiele of vaste telefoonnummer. Urine en een ingevuld formulier kunt u in de bak in de hal neerzetten. Let op: als er op het urinepotje geen naam staat moeten wij dat weggooien, weten dan niet van welke patiënt dat is!
– Bij Corona gerelateerde klachten NIET naar de praktijk komen, eerst een zelftest doen en bij een positiefmelding ons bellen voor advies.
– Word niet boos als dingen niet meteen gaan zoals u had gewild. Het is ook voor ons een niet-normale tijd, met grote uitdagingen.

Laten we elkaar respecteren en helpen in deze moeilijke tijd, naar elkaar omzien!

Op de vrijdagen 24 en 31 december is de praktijk om 16h00 gesloten.
Dit geldt waarschijnlijk ook voor de andere disciplines, apotheken, fysiopraktijken e.d.

Tot slot wil ik u namens ons team goede Kerstdagen en een hoopvol, gezond en voorspoedig jaar 2022 wensen.

Uw huisarts,
Luat Nguyen