Weer een jaar voorbij…

Hoofddorp, 16-12-2021

Geachte patiënten,

Dit jaar was weer een somber jaar voor ons allemaal. Het Coronavirus is helaas nog steeds niet onder controle.
De bewegingsvrijheid is daardoor beperkt, met als gevolg dat veel mensen daar psychisch onder lijden. Mensen raken geïsoleerd, voelen zich eenzaam, wat grote gevolgen kan hebben.

Wij proberen om u zo goed mogelijk te helpen in deze moeilijke tijd. Maar soms lukt het niet om ons werk te doen zoals wij graag zouden willen. Onze medewerkers (assistentes en arts) kunnen ook ziek worden en moeten bij positief testen ook in quarantaine.

Over de variant Omikron is nog niet veel duidelijk. Wel is zeker dat die zeer besmettelijk is! Dat is in het Verenigd Koninkrijk inmiddels duidelijk geconstateerd.
Wilt u daarom niet zomaar de praktijk binnenlopen als u geen afspraak heeft of geen contact hebt gehad voor een bezoek.
Er is veel online te regelen via Mgn (mijngezondheid.net). Als u Corona gerelateerde klachten heeft, NIET naar de praktijk komen. Doe eerst een zelftest en bel ons bij een positief resultaat voor advies.

Wees niet boos als dingen niet gaan zoals u altijd gewend was bij ons. Helaas kunnen wij geen ijzer met handen breken, ook voor ons is de situatie vaak gecompliceerd.

Rond Kerst en Oud en Nieuw kunnen de sluitingstijden van de apotheek en de praktijk anders zijn, d.w.z. eerder sluiten. Op de websites kunt u de informatie vinden.

Tot slot wil ik u namens het hele praktijk-team goede Kerstdagen en een gezond en voorspoedig jaar 2022 wensen.

Uw huisarts,
Luat Nguyen